Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Merimiespihvi

Tämä mehevä uuniruoka vaatii aikaa valmistuakseen, mutta lopputulos on odottamisen arvoinen. Tarjoa Merimiespihvin kanssa raikasta juuresraastetta.

Merimiespihvi
Merimiespihvi

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g naudan ulkofileetä
  • 2 sipulia viipaleina
  • 10 (600 g) kiinteää perunaa viipaleina
  • 3 (300 g) porkkanaa viipaleina
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 3 dl vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl suolaa
  • 1½ tl paprikajauhetta
  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön smetana 120 g laktoositon
  • 400 g naudan ulkofileetä
  • 2 sipulia viipaleina
  • 10 (600 g) kiinteää perunaa viipaleina
  • 3 (300 g) porkkanaa viipaleina
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 3 dl vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl suolaa
  • 1½ tl paprikajauhetta
  • 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön.
  2. Kuori sipulit, perunat ja porkkanat. Ruskista sipulit kevyesti Oivariini rasvassa. Nosta pois pannulta ja lisää huoneenlämpöiset lihaviipaleet. Ruskista kevyesti molemmin puolin
  3. Huuhdo pannu vedellä ja ota liemi talteen. Lado uuninkestävään vuokaan kerroksittain peruna- ja porkkanaviipaleita, sipulia, lihaviipaleita, murennettu lihaliemikuutio ja mausteita. Alimmaisen ja päällimmäisen kerroksen tulee olla perunaa.
  4. Yhdistä smetana ja pannun huuhdeliemi ja kaada vuokaan.
  5. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 1 1/2 tunnin ajan. Ripottele valmiin ruoan pinnalle persiljaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 94 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatti 6,8 g
Rasva 4,5 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1