
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 400 g naudan ulkofileetä
- 2 sipulia viipaleina
- 10 (600 g) kiinteää perunaa viipaleina
- 3 (300 g) porkkanaa viipaleina
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 dl vettä
- 1 lihaliemikuutio
- mustapippuria myllystä
- 1 tl suolaa
- 1½ tl paprikajauhetta
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 400 g naudan ulkofileetä
- 2 sipulia viipaleina
- 10 (600 g) kiinteää perunaa viipaleina
- 3 (300 g) porkkanaa viipaleina
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 3 dl vettä
- 1 lihaliemikuutio
- mustapippuria myllystä
- 1 tl suolaa
- 1½ tl paprikajauhetta
- 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön.
- Kuori sipulit, perunat ja porkkanat. Ruskista sipulit kevyesti Oivariini rasvassa. Nosta pois pannulta ja lisää huoneenlämpöiset lihaviipaleet. Ruskista kevyesti molemmin puolin
- Huuhdo pannu vedellä ja ota liemi talteen. Lado uuninkestävään vuokaan kerroksittain peruna- ja porkkanaviipaleita, sipulia, lihaviipaleita, murennettu lihaliemikuutio ja mausteita. Alimmaisen ja päällimmäisen kerroksen tulee olla perunaa.
- Yhdistä smetana ja pannun huuhdeliemi ja kaada vuokaan.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 1 1/2 tunnin ajan. Ripottele valmiin ruoan pinnalle persiljaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
94 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.