Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.73
tähteä viidestä
11 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pieni parsakaali
- ½ kesäkurpitsa
- 1 pieni sipuli
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhista BologneseValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Bolognese on miedosti maustettu ja…
- 1 dl keltaista pestoa, Mutti
- 200 g keitettyä riisiä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa parsakaalin kukinnot pieniksi nupuiksi, paloittele parsakaalin varsi ja kesäkurpitsa. Hienonna kuorittu sipuli.
- Paista kasviksia ja jauhista pannulla, kunnes kasvikset pehmenevät ja jauhis ruskistuu. Mausta suolalla.
- Lisää joukkoon pesto (voit käyttää myös punaista tai vihreää pestoa, annostele peston vahvuuden mukaan) ja riisi. Paista muutama minuutti, jotta riisi kuumenee.
- Nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
152 kcal
Proteiini
11,2 g
Hiilihydraatti
7,2 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.