Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 porkkana
- 1 varsisellerin varsi
- 1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhista BologneseValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Bolognese on miedosti maustettu ja…
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 tl suolaa
- ½ tl sokeria
- 1 tl timjamia
- 1 tl basilikaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
- 0 kg nauhapastaa
-
0 kg
Oddlygood® Italian Style raastettaRaastavan herkullinen Oddlygood® Italian Style Grated kruunaa annoksen kuin annoksen, olipa mielessäsi pasta, risotto, salaatti…
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipulit, raasta porkkana ja pilko sellerinvarsi. Kuullota pannulla öljyssä.
- Lisää pannulle Mifu ja jatka paistamista hetki.
- Lisää tomaattimurska ja huuhtele tölkki vedellä (1 dl). Lisää vesi ja mausteet pannulle. Hauduta n. 10 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
11,1 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- nauhapastaa
- Oddlygood® Italian Style raastetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.