Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ kg valkokaalia
- 1 iso sipuli
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhistaValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
- 1 dl puuroriisiä
- 7 dl kasvislientä
- 3 rkl siirappia
- 2 rkl meiramia
- 1½ tl suolaa
- ¼ tl jauhettua valkopippuria
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kaali. Hauduta korkeareunaisella pannulla tai kattilassa, kolmessa erässä ilman rasvaa, kunnes kaali on hiukan pehmennyt ja ruskistunut.
- Hienonna sipuli. Paista ne rasvassa jauhiksen kanssa.
- Sekoita jauhis-sipuliseos ja raaka riisi kaalin joukkoon.
- Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää kasvisliemi, johon on sekoitettu mausteet.
- Kypsennä uunin keskiosassa tasalämmöllä 175 asteessa 1 h 30 min - 2 h.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
58 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
6,6 g
Rasva
1,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.