Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mifu jauhispasteijat

Nämä jauhistäytteiset pasteijat valmistuvat helposti, sillä täyte valmistetaan vain yhdistämällä raaka-aineet, ruskistusta ei tarvita! Vielä helpommalla pääset, kun käytät kaupan valmista voitaikinaa.

Mifu jauhispasteijat
Mifu jauhispasteijat

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g
    Valio maitorahkaa
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio Keittiön maitorahka 500 g laktoositon
  • 250 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Tomaattinen riisi-jauhistäyte

  • 1 (50 g) sipuli
  • ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
  • 40 g keitettyä riisiä
  • 1 pkt (250 g)
    Valio MiFU® jauhista
    Valio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
    Valio MiFU® e250 g jauhis Original laktoositon
  • ½ rasiaa (à 200 g)
    Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuusto
    Valio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
    Valio Viola® kevyt e200 g aurinkokuivattu tomaatti tuorejuusto laktoositon
  • 1 tl paprikajauhetta

Tulinen kolmen juuston jauhistäyte

Lisäksi

  • 0 kg kananmunaa
  • 0 kg seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Valmista taikina. Sekoita rahkaan pehmeä voi. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri kelmuun. Anna kovettua jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan.

Tomaattinen riisi-jauhistäyte

  1. Hienonna sipuli ja persilja. Yhdistä täytteen ainekset.

Tulinen kolmen juuston jauhistäyte

  1. Hienonna sipuli ja salaattijuusto. Kuullota sipuli pannulla rasvassa. Lisää jauhis, ruskista ja mausta. Sekoita tuorejuusto täytteen joukkoon. Ota pannu pois levyltä. Lisää ruohosipuli, salaattijuusto ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi.
  2. Kauli taikina 3 mm:n paksuiseksi, suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Leikkaa se 8 x 8 cm neliöiksi. Jaa täyte paloille (n. 1 rkl/pasteija), sivele reunat vedellä ja käännä kolmioiksi. Sulje reunat haarukalla painellen. Voitele munalla, pistele haarukalla ja ripota päälle seesaminsiemeniä. Paista uunin keskiosassa 250 asteessa 8 - 10 min tai kunnes kypsiä.

Vinkki

Valmiista pakastevoitaikinasta valmistetut pasteijat isompia ja tällöin täytettä saa laittaa reilummin. Varaa pakastetaikinaa väh. 8 taikinalevyä tähän täytemäärään. Voit pakastaa valmiit pasteijat.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 258 kcal
Proteiini 12,6 g
Hiilihydraatti 13,7 g
Rasva 17 g
Tyydyttynyt rasva 9,8 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippurirouhetta
  • kananmunaa
  • seesaminsiemeniä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search