Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
pizzaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 1 pussi (11 g) kuivahiivaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1½-2 dl ruisjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
- 250 g punasipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhista TexmexValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
Voit kokeilla myös:- 1 pkt (250 g) Valio MiFU® jauhista
- 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
- 1 rkl pizzamaustetta
- 1½ pussia (à 150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 0 kg tomaattia, ananasta tai herkkusieniä
Paistamiseen
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä vesi kulhossa n. 42 asteiseksi. Lisää suola.
- Alusta joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu kuivahiiva. Lisää lopuksi Oivariini. Vaivaa taikina kimmoisaksi.
- Kohota lämpimässä liinan alla, n. ½ h.
- Jaa taikina kahteen osaan. Pyörittele palloiksi. Kauli ne pizzapohjiksi, Ø 30 - 35 cm.
- Nosta pohjat leivinpaperin päälle uunipelleille. Kohota liinan alla 20 - 30 min. Valmista sillä aikaa täyte.
- Halkaise ja viipaloi sipulit. Hienonna valkosipuli.
- Kuumenna rasva paistinpannussa. Paista hetki, kunnes sipulit hieman pehmenevät. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä sipulit lautaselle.
- Lisää pannulle hieman rasvaa ja ruskista siinä jauhis. Yhdistä joukkoon sipulit.
- Levitä tomaattipyree pizzapohjille. Ripota päälle pizzamauste, puolet juustoraasteesta ja jauhis-sipuliseos. Lisää halutessasi myös tomaattia, ananaspaloja tai viipaloituja herkkusieniä.
- Lisää loput juustoraasteesta.
- Paista pizza kerrallaan 250 asteessa 12 min uunin keski- / yläosassa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 203 kcalProteiini 11,7 gHiilihydraatti 16,3 gRasva 9,7 gTyydyttynyt rasva 3,5 gRavintokuitu 2,4 gSuola 1,1 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- mustapippuria myllystä
- tomaattia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.