
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
pizzaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 1 pussi (11 g) kuivahiivaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1½-2 dl ruisjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
- 250 g punasipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhista TexmexValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
Voit kokeilla myös:-
1 pkt (250 g) Valio MiFU® jauhista
-
- 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
- 1 rkl pizzamaustetta
-
1½ pussia (à 150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- tomaattia, ananasta tai herkkusieniä
Paistamiseen
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Pohja
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 1 pussi (11 g) kuivahiivaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1½-2 dl ruisjauhoja
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
Täyte
- 250 g punasipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 pkt (250 g) Valio MiFU® jauhista Texmex
- 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
- 1 rkl pizzamaustetta
- 1½ pussia (à 150 g) Valio mozzarella raastetta
- tomaattia, ananasta tai herkkusieniä
Paistamiseen
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä vesi kulhossa n. 42 asteiseksi. Lisää suola.
- Alusta joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu kuivahiiva. Lisää lopuksi Oivariini. Vaivaa taikina kimmoisaksi.
- Kohota lämpimässä liinan alla, n. ½ h.
- Jaa taikina kahteen osaan. Pyörittele palloiksi. Kauli ne pizzapohjiksi, Ø 30 - 35 cm.
- Nosta pohjat leivinpaperin päälle uunipelleille. Kohota liinan alla 20 - 30 min. Valmista sillä aikaa täyte.
- Halkaise ja viipaloi sipulit. Hienonna valkosipuli.
- Kuumenna rasva paistinpannussa. Paista hetki, kunnes sipulit hieman pehmenevät. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä sipulit lautaselle.
- Lisää pannulle hieman rasvaa ja ruskista siinä jauhis. Yhdistä joukkoon sipulit.
- Levitä tomaattipyree pizzapohjille. Ripota päälle pizzamauste, puolet juustoraasteesta ja jauhis-sipuliseos. Lisää halutessasi myös tomaattia, ananaspaloja tai viipaloituja herkkusieniä.
- Lisää loput juustoraasteesta.
- Paista pizza kerrallaan 250 asteessa 12 min uunin keski- / yläosassa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
204 kcal
Proteiini
11,7 g
Hiilihydraatti
16,3 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tomaattia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.