
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 l vettä
- 4 laakerinlehteä
- 2 kasvisliemikuutiota
- ½ tl kurkumaa
- 300 g perunaa
- 200 g porkkanaa
- 100 g palsternakkaa
- 100 g kaalia
- 1 sipuli
-
1 pkt
Valio MiFU® suikaleita Paprika-chiliValio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy paistinpannulla jo kahdessa minuutissa,…
- suolaa ja mustapippuria
- 2 l vettä
- 4 laakerinlehteä
- 2 kasvisliemikuutiota
- ½ tl kurkumaa
- 300 g perunaa
- 200 g porkkanaa
- 100 g palsternakkaa
- 100 g kaalia
- 1 sipuli
- 1 pkt Valio MiFU® suikaleita Paprika-chili
- suolaa ja mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta isossa (väh. 4 l) kattilassa vesi, laakerinlehdet, kasvisliemikuutiot (tarkista tarvittaessa gluteeni) ja kurkuma.
- Kuori perunat, porkkanat, palsternakka ja sipuli. Suikaloi kaikki juurekset sekä kaali. Lisää kiehuvaan liemeen. Keitä n. 10 min.
- Lisää lopuksi Mifu paistettuna.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
29 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
2,6 g
Rasva
0,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.