Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mifu-juureskeitto

Kotimaiset juurekset ovat parhaimmillaan syksyllä ja niistä syntyykin mainio arkikeitto alle puolessa tunnissa. Mifu suikaleet tuovat keittoon ruokaisuutta ja proteiinia.

Mifu-juureskeitto
Mifu-juureskeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 l vettä
  • 4 laakerinlehteä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • ½ tl kurkumaa
  • 300 g perunaa
  • 200 g porkkanaa
  • 100 g palsternakkaa
  • 100 g kaalia
  • 1 sipuli
  • 1 pkt
    Valio MiFU® suikaleita Paprika-chili
    Valio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy paistinpannulla jo kahdessa minuutissa,…
    Valio MiFU® e250 g suikale Paprika-chili laktoositon
  • 0 kg suolaa ja mustapippuria

Ohje

  1. Kiehauta isossa (väh. 4 l) kattilassa vesi, laakerinlehdet, kasvisliemikuutiot (tarkista tarvittaessa gluteeni) ja kurkuma.
  2. Kuori perunat, porkkanat, palsternakka ja sipuli. Suikaloi kaikki juurekset sekä kaali. Lisää kiehuvaan liemeen. Keitä n. 10 min.
  3. Lisää lopuksi Mifu paistettuna.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 29 kcal
Proteiini 2,4 g
Hiilihydraatti 2,6 g
Rasva 0,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,4 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search