Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 cm pala tuoretta inkivääriä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl kurkumaa
- ½ tl juustokuminaa
- ripaus kardemummaa
-
1 pkt (330 g)
Valio MiFU® suikaleita Yrtti-valkosipuliValio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy paistinpannulla jo kahdessa minuutissa,…
- 200 g (2 dl) kookoskermaa
- 1 dl mantelijauhetta
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit ja inkivääri. Kuumenna Oivariini pannulla. Kuullota sipulit, inkivääri, kurkuma, juustokumina ja kardemumma keskilämmöllä.
- Lisää pannulle Mifu. Paista.
- Lisää kookoskerma ja mantelijauhe, mausta suolalla. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min, kunnes kastikkeen maut ovat tasaantuneet.
- Tarjoa riisin ja/tai leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
240 kcal
Proteiini
13,1 g
Hiilihydraatti
3,7 g
Rasva
19,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,8 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kardemummaa
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.