
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 500 g pennepastaa
- 1 iso sipuli
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 punainen paprika
- 2 tlk (à 400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
- ripaus sokeria
-
2 rasiaa (à 250 g)
Valio MiFU® suikaleita Paprika-chiliValio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy paistinpannulla jo kahdessa minuutissa,…
-
2 prk (à 2.5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 500 g pennepastaa
- 1 iso sipuli
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 punainen paprika
- 2 tlk (à 400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
- ripaus sokeria
- 2 rasiaa (à 250 g) Valio MiFU® suikaleita Paprika-chili
- 2 prk (à 2.5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
- 1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi.
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi paprika. Kuullota Oivariini rasvassa korkeareunaisessa paistinpannussa tai kasarissa.
- Lisää tomaattimurska ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen muutama min.
- Lisää Mifu ja ruokakerma. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
- Kaada valutettu pasta ja Mifukastike voideltuun uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Sekoita kevyesti.
- Ripottele päälle juustoraaste.
- Paista pastavuokaa uunin keskiosassa 225 asteessa n. 20 min, kunnes kauniin ruskea.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
134 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
14,3 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.