Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.6
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® suikaleita Paprika-chiliValio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy paistinpannulla jo kahdessa minuutissa,…
- 1 tl garam masala -maustesekoitusta
- 2 tl karkeaa sinappia
- 2 pussia (à 65 g) babypinaattia
- 2 tl sitruunamehua
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna Oivariini isolla paistinpannulla tai paistokasarissa ja ruskista siinä Mifu.
- Lisää garam masala ja sinappi, sekoittele hetki.
- Lisää pinaatti ja pyörittele lehdet mausteseoksessa. Kuumenna muutama min.
- Mausta sitruunamehulla, suolalla ja ripauksella sokeria.
- Tarjoa (naan) leivän tai keitetyn riisin kanssa. Lisukkeeksi sopii hyvin myös jogurttikastike.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
155 kcal
Proteiini
14,5 g
Hiilihydraatti
2 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- sokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.