Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.8
tähteä viidestä
10 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2½ dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
-
½ pussia (à 150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 rkl kylmää vettä
Täyte
- 1 sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhista BologneseValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Bolognese on miedosti maustettu ja…
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- 1 dl (75 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
- 50 g babypinaattia
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoaValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 kananmuna
- ¾ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
½ pussia (à 150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita vehnäjauho, leivinjauhe ja juustoraaste kulhossa. Nypi joukkoon huoneenlämpöinen voi, lisää lopuksi kylmä vesi ja painele tasaiseksi.
- Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Hienonna sipulit ja kuullota Oivariini rasvassa pannulla. Lisää pannulle Mifu ja jatka paistamista hetki. Ota pannu pois liedeltä. Lisää panulle vielä puolitetut kirsikkatomaatit, oliivit ja pinaatti. Pyöräytä sekaisin ja kaada täyte vuokaan taikinan päälle.
- Sekoita tuorejuusto, ruokakerma, kanamuna ja mausteet. Kaada täytteen päälle. Ripota pinnalle loput juustoraasteet.
- Paista uunin alatasolla 200 asteessa n. 35 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
215 kcal
Proteiini
12,3 g
Hiilihydraatti
8,7 g
Rasva
14,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.