Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
27 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g spagettia
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- ½ ruukkua tuoretta ruohosipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- ½ tl suolaa
- 3 rkl kaprista
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® suikaleita Yrtti-valkosipuliValio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy paistinpannulla jo kahdessa minuutissa,…
- 6-8 miniluumutomaattia puolitettuina
- 2 sitruunalohkoja
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
- Soseuta öljy, yrtit, paloitellut valkosipulit, suola ja 2 rkl kapriksia sauvasekoittimella.
- Puolita tai lohko miniluumutomaatit.
- Ruskista Mifu suikaleet pannulla rasvassa.
- Yhdistä pannussa Mifu, yrttiöljy, valutettu pasta ja tomaatit. Kuumenna.
- Purista päälle sitruunamehua. Mausta pippurilla, tarkista suola.
- Lisää 1 rkl kapriksia ja koristele halutessasi yrteillä ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
256 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
21,9 g
Rasva
13,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.