Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Yhteensä
5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
197 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 kananmuna
- 3 rkl sokeria
-
1 rkl
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
- ¾ dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
Lisäksi
- 0 kg marjoja, esim. vadelmia tai mustikoita
- 0 kg suklaata
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita ainekset kulhossa. Jos haluat suklaamuffinsseja, korvaa 2 rkl vehnäjauhoista kaakaojauheella.
- Täytä voideltu ja korppujauhotettu kahvikuppi puolilleen taikinaa. Kahvikupin jauhottaminen ei ole välttämätöntä, jos ei halua irrottaa muffinssia kupista. Taikinasta riittää yhteen 3 dl:n teemukiin tai kahteen 1,5 dl:n kahvimukiin.
- Painele taikinan joukkoon halutessasi marjoja tai suklaapaloja.
- Kypsennä mikroaaltouunissa 850W n. 1 min 15 sek. Nauti jäähtyneenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
324 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
39 g
Rasva
15,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- marjoja
- suklaata
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.