Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Minttu-suklaakerma

Minttu-suklaakermaa voi käyttää jälkiruokien pohjana tai koristeena, kakkujen täytteenä ja pursotuksissa. Anna kerman jäähtyä kunnolla ennen vaahdottamista.

Minttu-suklaakerma
Minttu-suklaakerma

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön vispikermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 8 (60 g) after eight -minttutäytteistä tummaa suklaata

Ohje

  1. Kuumenna kerma kattilassa. Lisää suklaa ja sekoittele, kunnes täysin sulanut. Anna kerman jäähtyä kunnolla jääkaapissa. Vaahdota kerma.
  2. Minttu-suklaakermaa voi käyttää jälkiruokien lisäkkeenä, kakun täytteenä tai osana jälkiruokia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 393 kcal
Proteiini 3,5 g
Hiilihydraatti 16,7 g
Rasva 35,1 g
Tyydyttynyt rasva 19,7 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search