Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.38
tähteä viidestä
1034 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
uunipannullinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
- 2½ dl sokeria
-
200 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
2 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 5 dl vehnäjauhoja
- ½ dl kaakaojauhetta
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
Kuorrutus
-
75 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ¾ dl vahvaa kahvia
- 4 dl tomusokeria
- ½ dl kaakaojauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
Pinnalle
- 0 kg nonparelleja
Jaa resepti
Ohje
- Katso ensin mokkapalojen valmistusvideo:
- Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi.
- Sulata voi kattilassa tai mikrossa. Lisää voisulaan kylmä maito, niin se jäähtyy sopivaksi.
- Yhdistä kuivat aineet.
- Sekoita muna-sokerivaahtoon voi-maitoseos sekä kuivat aineet sihdin läpi. Sekoita varovasti nuolijalla tasaiseksi.
- Kaada leivinpaperille uunipannulle, koko n. 30 x 40 cm.
- Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä ennen kuorruttamista.
Kuorrutus
- Sulata voi kattilassa. Lisää kahvi. Sihtaa muut aineet siivilän läpi. Sekoita, kunnes tasaista. Kaada hieman lämmin kuorrutus pohjan keskelle. (Kuumana kuorrute on liian löysää levitettäväksi ja silloin se imeytyy pohjaan. Kuorrutteen jäähtyessä, se paksuuntuu sopivaksi.) Anna valua reunoja kohti. Levitä tarvittaessa lastalla reunoille. Koristele nonparelleilla ennen kuin kuorrutus kovettuu. Leikkaa 24 - 30 palaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
342 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
44,6 g
Rasva
15,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- nonparelleja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.