Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g lämminsavulohta
- 250 g keitettyjä (varhais)perunoita
- 150 g kurkkua tai avomaankurkkua
- 2 kevätsipulivartta
- 2 rkl kapriksia
- ½ tl suolaa
- 2 rkl oliiviöljyä
Piimä-tillikastike
-
1 dl
Valio Eila® piimääValio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
-
½ prk (à 150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl Dijon-sinappia
- ½ tl sokeria
- ripaus suolaa
- 1 ruukku tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Asettele savulohifilee tarjoiluastialle.
- Pilko keitetyt perunat ja kurkut. Lisää joukkoon kevätsipuli ja kaprikset. Mausta suolalla ja oliiviöljyllä.
- Lusikoi salaatti savulohen pinnalle.
- Mittaa kastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella. Tarjoile kastike kalan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
127 kcal
Proteiini
9,6 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
8,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.