
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg naudan ulko- tai sisäpaistia
- 2 sipulia
- 2-3 valkosipulinkynttä
-
2 rkl (30 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 venäläistä suolakurkkua kuutioina
- 1 tl paprikajauhetta
- ¼ tl cayennepippuria
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl hunajaa
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 1 lihaliemikuutio
- 7 dl vettä
-
1 pala (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 kg naudan ulko- tai sisäpaistia
- 2 sipulia
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 2 rkl (30 g) Valio voita
- 3 venäläistä suolakurkkua kuutioina
- 1 tl paprikajauhetta
- ¼ tl cayennepippuria
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl hunajaa
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 1 lihaliemikuutio
- 7 dl vettä
- 1 pala (170 g) Valio AURA® juustoa
- 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
- Hienonna sipulit ja kuullota voissa padan pohjalla. Lisää ¾ kurkkukuutioista. Säästä loput ruoan koristeluun. Sekoita pataan mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä.
- Leikkaa liha kuutioiksi. Ruskista palat rasvassa pannulla 2 erässä. Siirrä ruskistuneet lihat pataan.
- Ripottele lihojen päälle vehnäjauhot. Sekoita. Lisää pataan liemikuutio sekä vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää paloiteltu AURA sekä smetana. Sekoita.
- Anna padan hautua hiljaa poreillen 1-1 ½ tuntia. Sekoita välillä hauduttamisen aikana. Voit kypsentää padan myös 175-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia.
- Viimeistele pata ennen tarjoilua lopuilla suolakurkkukuutioilla. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.