Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaRahkakuorrutus
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vanilja, kaikki mautValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Tuorejuustokuorrutus
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® tuorejuustoa, kaikki mautValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Suklaavoikreemi
-
200 g
Valio voita, huoneenlämpöisenäKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 200 g tummaa suklaata
- ½ dl vettä
- 1 dl tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
Rahkakuorrutus
- Vaahdota kerma ja rahka yhdessä jämäkäksi vaahdoksi.
- Rahkakuorrutus on raikkaan makuinen ja pehmeän miellyttävä syödä. Pursotusjälki ei kestä kovin pitkää säilytystä ja rahkakuorrutetut muffinssit kannattaakin tarjoilla ja syödä nopeasti valmistamisen jälkeen.
Tuorejuustokuorrutus
- Vaahdota tuorejuusto ja kerma yhdessä jämäkäksi vaahdoksi.
- Tuorejuustokuorrutus on kohtuullisen jämäkkä ja kestää kuljetusta tai säilystystä. Pursotusjälki pysyy siistinä useamman päivän.
Suklaavoikreemi
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa tai varoen mikrossa. Valuta suklaa voivaahdon joukkoon samalla vatkaten.
- Lisää vielä vesi ja tomusokeri, sekoita tasaiseksi.
- Tämä kuorrutus on todella jämäkkä ja kestävä. Pursotus kestää kuljetusta ja säilytystä hyvin. Pursotusjälki pysyy siistinä myös pakastuksen. Voi-kermapursotus kovettuu jääkaapissa, joten se kannattaa tarjota aina huoneenlämpöisenä.
Pursotus
- Laita kuorrutus pursotuspussiin, jossa on tylla. Voit myös leikata pursotuspussin kärkeen ison pursotusaukon, mikäli sinulla ei ole tyllaa. Pursotusjälki on kuitenkin parempi tyllan avulla.
- Pursota kuorrutus jäähtyneiden muffinssien pinnalle. Voit leikitellä pursotuksilla pursottamalla saman muffinssin pinnalle eri kuorrutuksilla tai eri pursotustyyleillä.
- Koristele muffinssit halutessasi syötävillä kukilla, nonparelleilla tai karkeilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
336 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
15 g
Rasva
28,6 g
Tyydyttynyt rasva
16,6 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.