Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 120 g sarvimakaronia
-
15 g
Valio Luomu™ voitaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 2 (250 g) isoa sipulia
- ½ tl suolaa
- 1 tl pippurisekoitusta
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Voit kokeilla myös:- ½ prk (à 250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
- 1 kananmuna
- 5 dl
Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoaValio Luomu™ vanhanajan täysmaito on lempeän täyteläisen makuista maitoa. Se tulee tiloilta, joissa lehmät saavat…
- 1 iso tomaatti tai kirsikkatomaatteja
Jaa resepti
Ohje
- Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön. Huuhtele juoksevalla vedellä.
- Mittaa voi pannulle. Lisää jauheliha, ruskista. Lisää hienonnetut sipulit. Paista kunnes sipuli pehmiää. Lisää mausteet.
- Kaada laakeaan uunivuokaan (n. 22 x 30 cm) valutetut makaronit ja jauhelihaseos.
- Leikkaa sulatejuusto pieniksi kuutioiksi. Upota ne makaronin joukkoon eri puolille vuokaa. Vatkaa munan rakenne rikki. Vatkaa sen joukkoon maito. Kaada vuokaan.
- Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi tai halkaise kirsikkatomaatit. Lisää ne vuokaan antamaan väriä ja makua.
- Paista makaronilaatikkoa uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa 50 min.
- Tarjoa makaronilaatikko puolukkasurvoksen tai ketsupin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 117 kcalProteiini 8,4 gHiilihydraatti 7,5 gRasva 5,8 gTyydyttynyt rasva 3,1 gRavintokuitu 0,7 gSuola 0,5 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.