Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 min
Yhteensä
27 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (400 g) munakoiso
- 1 tl suolaa
- 2 rkl oliiviöljyä
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Pinnalle
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa pesty munakoiso 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leivinpaperille. Ripottele pinnalle suolaa. Anna suolautua hetki.
- Pyyhi viipaleiden pinnalle noussut neste talouspaperilla. Pirskota päälle öljy.
- Leikkaa sulatejuusto (munakoisoviipaleiden lukumäärän mukaan) viipaleiksi. Aseta ne munakoisojen päälle.
- Paista uunin keski- / yläosassa 250 asteessa n. 12 min tai kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut.
- Laita päälle ennen tarjoilua runsaasti hienonnettua persiljaa.
- Tarjoa sellaisenaan tai salaatin, grillipihvin tai kalan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
129 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
10,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.