Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaUunilohi
- 800 g kirjolohifilee
- ⅓ tl suolaa tai suolaa myllystä
- 0 kg mustapippuria myllystä
Munavoikastike
-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 keitettyä (8 min) kananmunaa hienonnettuna
- 0 kg tuoretta tilliä hienonnettuna
- 0 kg suolaa myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Pyyhi lohifileen pinta talouspaperilla. Laita filee uunivuokaan tai leivinpaperille uunipellille nahkapuoli alaspäin.
- Mausta kala suolalla ja pippurilla.
- Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä. Kypsymisaika riippuu fileen paksuudesta.
- Sulata voi. Lisää muna (ja tilli). Rouhaise joukkoon hieman suolaa.
- Tarjoa munavoikastike uunilohen ja keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
209 kcal
Proteiini
14,8 g
Hiilihydraatti
0,1 g
Rasva
16,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta tilliä
- suolaa myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.