Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.17
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (500 g) valmiita peruna-gnoccheja
- 100 g tuoreita herkkusieniä lohkoina
- 75 g pakastepinaattia
- 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
- ½ sitruunan kuori raastettuna
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ripaus suolaa
-
½ pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Kokoa mikronkestävään vuokaan (vetoisuus n. 2 l) gnocchit, sienet ja pinaatti.
- Mausta valkosipulilla, raastetulla sitruunan kuorella, mustapippurilla ja ripauksella suolaa. Lisää pinnalle Mustaleima raaste ja kaada joukkoon ruokakerma.
- Mikrota täydellä teholla (800 W) mikrokuvun alla 10 min. Anna hetki tekeytyä ja nauti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
111 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
8,1 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.