
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 5 dl (250 g) hienonnettuja, tuoreita mustatorvisieniä
- 1 sipuli hienonnettuna
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 100 g juuriselleriä tai palsternakkaa
- 4 jauhoista perunaa (keskikokoista)
- 5 dl vettä
- 3 kana- tai kasvisliemikuutiota
-
4 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Voit kokeilla myös:-
2 dl Valio kuohukermaa
-
- suolaa ja/tai soijakastiketta
- mustapippuria myllystä
Päälle
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1-2 tl piparjuuriraastetta
- ½-1 rkl Dijon-sinappia
- 5 dl (250 g) hienonnettuja, tuoreita mustatorvisieniä
- 1 sipuli hienonnettuna
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 100 g juuriselleriä tai palsternakkaa
- 4 jauhoista perunaa (keskikokoista)
- 5 dl vettä
- 3 kana- tai kasvisliemikuutiota
- 4 dl Valio maitoa
- 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
- suolaa ja/tai soijakastiketta
- mustapippuria myllystä
Päälle
- 1 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 1-2 tl piparjuuriraastetta
- ½-1 rkl Dijon-sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Paista hienonnettuja sieniä ja sipulia pannulla, kunnes sienten neste on haihtunut.
- Kuori ja paloittele selleri tai palsternakka sekä perunat. Laita ainekset kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna ja lisää liemikuutiot. Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Lisää kattilaan sieni-sipuliseos. Soseuta. Lisää maito ja kerma. Kuumenna ja tarkista maku.
- Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi, mausta ja lisää keiton päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
76 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
6,7 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.