Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
14 min
Yhteensä
44 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.36
tähteä viidestä
11 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1½ dl (90 g) pakastemustikoita
- 1 tl perunajauhoja
Kuorrutus ja sydän
- 1 rkl (10 g) mustikoita
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
Voit kokeilla myös:- 1 rasia (200 g) Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa
- 25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 tl sitruunankuorta raastettuna
- 1 dl tomusokeria
- 1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
- 30 g valkosuklaalastuja
- 1-2 rkl (10 g) mustikoita
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
- Sulata voi. Lisää siihen maito, sekoita. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe.
- Lisää muna-sokerivaahtoon vuorotellen voi-maitoseos ja jauho-leivinjauheseos.
- Sekoita pakastemustikoiden joukkoon perunajauhot. Lisää viimeisenä taikinaan. Sekoita mahdollisimman vähän, ettei taikina värjäänny.
- Jaa taikina paperisiin muffinivuokiin.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 14 min tai kunnes kypsiä. Jäähdytä.
- Sulata mustikat. Purista niistä mehu siivilässä. Sekoita huoneenlämpöiseen tuorejuustoon mikrossa pehmitetty voi, sitruunankuori ja tomusokeri. Lisää kerma joukkoon pienissä erissä, vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää mustikkamehu. Siirrä seos pursotuspussiin tai minigrip-pussiin. Leikkaa kulmaan reikä.
- Tee veitsellä pieni viilto jäähtyneiden leivonnaisten keskelle.
- Pursota siitä hiukan (n. 1 tl) täytettä muffinin sisään.
- Pursota tai levitä veitsellä loppu kuorrutus päälle. Koristele mustikoilla ja valkosuklaalastuilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 297 kcalProteiini 5,5 gHiilihydraatti 34,1 gRasva 15,1 gTyydyttynyt rasva 8,4 gRavintokuitu 1 gSuola 0,6 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.