
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 4 dl (240 g) mustikoita tai muita marjoja (ja sokeria)
Koristeluun
- mustikoita
- marenkeja
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 2 dl Valio turkkilaista jogurttia
- ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 4 dl (240 g) mustikoita tai muita marjoja (ja sokeria)
Koristeluun
- mustikoita
- marenkeja
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota kerma. Yhdistä kermaan jogurtti ja sokerit.
- Annostele kulhoihin tai laseihin kerroksittain jogurttikermaseosta ja (sokeroituja) mustikoita.
- Koristele mustikoilla ja marengeilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
183 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
12,5 g
Rasva
13,5 g
Tyydyttynyt rasva
7,9 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustikoita
- marenkeja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.