Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- n. 4 dl (200 g) mustikoita ja/tai vadelmia
- 2 tl sitruunamehua
- ¾ dl sokeria
- 1½ tl vaniljasokeria
-
2 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl talkkunajauhoja
Pinnalle
- ½ dl kaurahiutaleita
- 2 rkl fariinisokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sulata pakastemarjat hieman kohmeisiksi. Lisää sitruunamehu ja sokerit. Vaahdota kerma.
- Yhdistä talkkunajauhot ja viimeiseksi vaahdotettu kerma mustikkaseoksen joukkoon. Tarkista makeus. Jaa annoskulhoihin.
- Paahda kaurahiutaleita ja fariinisokeria pannulla miedolla lämmöllä välillä sekoittaen n. 8 min, kunnes hiutaleet ovat saaneet hieman väriä. Jäähdytä seos.
- Koristele annokset rapealla kaurahiutaleseoksella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
263 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
31,3 g
Rasva
13,7 g
Tyydyttynyt rasva
7,4 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.