
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Muruseos
- 1 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Taikina
- 2 dl sokeria
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 6 dl vehnäjauhoja
- 3 kananmunaa
-
1 prk (400 g)
Valio turkkilaista luomujogurttiaValio Luomu™ turkkilainen jogurtti on luomumaidosta valmistettua, paksua ja lempeän täyteläistä jogurttia, joka sopii yhtä…
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl ruokasoodaa
Pinnalle
- 400 g mustikoita
- 2 tl perunajauhoja
Tarjoiluun
-
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
Muruseos
- 1 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl Valio Oivariini® juoksevaa
Taikina
- 2 dl sokeria
- 1 dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 6 dl vehnäjauhoja
- 3 kananmunaa
- 1 prk (400 g) Valio turkkilaista luomujogurttia
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl ruokasoodaa
Pinnalle
- 400 g mustikoita
- 2 tl perunajauhoja
Tarjoiluun
- Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin piirakan pinnalle tuleva muruseos. Sekoita ainekset, nosta sivuun.
- Valmista taikina: Yhdistä sokeri, Oivariini, munat ja jogurtti. Lisää kuivat aineet seoksena. Sekoita tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperille vuoratulle uunipellille (n. 28 x 35 cm).
- Sekoita mustikoiden joukkoon perunajauho ja levitä mustikat taikinan päälle.
- Ripottele muruseos tasaisesti piirakan pinnalle.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 30 min tai kunnes kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
272 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
36 g
Rasva
11,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.