
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 45 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
1 h 55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pullataikina
- 2½ dl vettä
-
2½ rkl
Valio rasvatonta maitojauhetta instantMonikäyttöinen Valio maitojauhe on aitoa maitoa kätevässä ja hyvin säilyvässä muodossa. Jauhe ei vaadi kylmäsäilytystä,…
- 25 g hiivaa tai 1 pussi kuivahiivaa
- 1¼ dl sokeria
- 1 tl suolaa
- 1 kananmuna
- 1 tl kardemummaa
- 7½ dl vehnäjauhoja
-
1 dl (100 g)
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Voiteluun
- kananmunaa
Täyte
- 5 dl (300 g) mustikoita
- 2 rkl perunajauhoja
Kypsille pullille
- ½ dl sokeria
Tarjoiluun
-
1 prk (2,5 dl)
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%Valio Keittiön vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten…
Pullataikina
- 2½ dl vettä
- 2½ rkl Valio rasvatonta maitojauhetta instant
- 25 g hiivaa tai 1 pussi kuivahiivaa
- 1¼ dl sokeria
- 1 tl suolaa
- 1 kananmuna
- 1 tl kardemummaa
- 7½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl (100 g) Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
Voiteluun
- kananmunaa
Täyte
- 5 dl (300 g) mustikoita
- 2 rkl perunajauhoja
Kypsille pullille
- ½ dl sokeria
Tarjoiluun
- 1 prk (2,5 dl) Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita maitojauhe ja hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää sokeri, suola sekä muna ja kardemumma. Lisää osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi. Alusta loput jauhot ja Oivariini taikinaan. Anna taikinan kohota liinan alla.
- Jaa kohonnut taikina 20 osaan. Pyöritä niistä pikkupullia. Laita ne leivinpaperille uunipellille. Kohota hyvin.
- Paina kohonneisiin pikkupulliin lasilla syvennys. Kasta lasin pohjaa välillä vehnäjauhoihin, ettei se tartu pullaan.Voitele pullien reunat munalla. Lisää mustikat. (Jos käytät pakastemustikoita, lisää jäisiin marjoihin ensin perunajauhot.)
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsiä. Ripota sokeri pullien pinnalle vasta kun ne on otettu uunista.
- Tarjoa vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
234 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
35,7 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.