Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Nachopannu

Myös tacopannuna tunnettu ruoka valmistuu yhdessä pannussa ja rinnalla tarjotaan tuttuja tex-mex raaka-aineita, kuten salsaa, crème fraîchea... ja lisää nachoksia. Ruoka sopii myös lämpimiin salaatteihin, bowl-ruokiin tai tortilloihin.

Nachopannu
Nachopannu

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 600-800 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
  • 1 pussi (à 28 g) taco mausteseosta
  • ¼ tl suolaa
  • 2 eriväristä paprikaa
  • 1 punainen chilipalko
  • 0 kg purjoa
  • 200 g pisara- tai miniluumutomaatteja puolitettuina
  • ½-1 prk (à 250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g cheddar laktoositon
  • 1-2  kypsää avokadoa
  • 1 limetin mehu
  • ¼ pussia (à 150-200 g) nachoksia
  • 1 ruukku tuoretta korianteria tai persiljaa, hienonnettuna

Tarjoiluun

  • 0,8 pussia (à 150-200 g) nachoksia
  • 1 prk (150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 1 prk (250 g) salsakastiketta
  • 1 lime lohkoina
  • 0 kg vaaleaa leipää

Ohje

  1. Paloittele paprikat pieniksi kuutioiksi. Viipaloi chili joko siemenineen (tulisempi) tai ilman (miedompi).
  2. Ruskista jauheliha pannussa tai paistokasarissa. Lisää paprikat ja chili paistamisen loppuvaiheessa.
  3. Sekoita joukkoon purjo, tomaatit sekä Koskenlaskija. Kuumenna.
  4. Halkaise avokado(t), poista kivi ja ota lusikalla avokadosta lastuja ja laita kulhoon, purista joukkoon limetin mehu.
  5. Lisää avokadot, nachot ja yrttisilppu pannuun.
  6. Tarjoa jauhelihapannu nachojen, crème fraîchen, salsan ja limelohkojen kanssa. Lisäksi voit tarjota myös vaaleaa leipää.

Vinkki

Nachopannu sopii hyvin myös lämpimiin salaatteihin tai bowl-ruokien osaksi. Jauhelihaseos sopii myös tortillojen täytteeksi - murenna tällöin nachot täytteen päälle. Jos et käytä Koskenlaskijaa kokonaan pannuun, tarjoa se yhtenä ruoan lisukkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 6,7 g
Rasva 8,5 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • purjoa
  • vaaleaa leipää
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search