
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 600-800 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 1 pussi (à 28 g) taco mausteseosta
- ¼ tl suolaa
- 2 eriväristä paprikaa
- 1 punainen chilipalko
- purjoa
- 200 g pisara- tai miniluumutomaatteja puolitettuina
-
½-1 prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
- 1-2 kypsää avokadoa
- 1 limetin mehu
- ¼ pussia (à 150-200 g) nachoja
- 1 ruukku tuoretta korianteria tai persiljaa, hienonnettuna
Tarjoiluun
- 0,8 pussia (à 150-200 g) nachoja
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 prk (250 g) salsakastiketta
- 1 lime lohkoina
- vaaleaa leipää
- 600-800 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 1 pussi (à 28 g) taco mausteseosta
- ¼ tl suolaa
- 2 eriväristä paprikaa
- 1 punainen chilipalko
- purjoa
- 200 g pisara- tai miniluumutomaatteja puolitettuina
- ½-1 prk (à 250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
- 1-2 kypsää avokadoa
- 1 limetin mehu
- ¼ pussia (à 150-200 g) nachoja
- 1 ruukku tuoretta korianteria tai persiljaa, hienonnettuna
Tarjoiluun
- 0,8 pussia (à 150-200 g) nachoja
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- 1 prk (250 g) salsakastiketta
- 1 lime lohkoina
- vaaleaa leipää
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele paprikat pieniksi kuutioiksi. Viipaloi chili joko siemenineen (tulisempi) tai ilman (miedompi).
- Ruskista jauheliha pannussa tai paistokasarissa. Lisää paprikat ja chili paistamisen loppuvaiheessa.
- Sekoita joukkoon purjo, tomaatit sekä Koskenlaskija. Kuumenna.
- Halkaise avokadot, poista kivi ja ota lusikalla avokadosta lastuja ja laita kulhoon, purista joukkoon limetin mehu.
- Lisää avokadot, nachot ja yrttisilppu pannuun.
- Tarjoa jauhelihapannu nachojen, crème fraîchen, salsan ja limelohkojen kanssa. Lisäksi voit tarjota myös vaaleaa leipää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
134 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
6,7 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- purjoa
- vaaleaa leipää
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.