
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g broilerin jauhelihaa
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 punainen chilipalko
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 tl jauhettua korianteria
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 tl oreganoa
- 2 tomaattia
- 1 pkt (285 g) mustapapuja, kypsiä
Lisäksi
- 1 pussi (n. 200 g) nachoja
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
- 2 tomaattia
- 1 dl jalapenoa
- ½ dl mustia oliiveja
- 1 ruukku tuoretta korianteria
- 2 limeä
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 400 g broilerin jauhelihaa
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 punainen chilipalko
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 tl jauhettua korianteria
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 tl oreganoa
- 2 tomaattia
- 1 pkt (285 g) mustapapuja, kypsiä
Lisäksi
- 1 pussi (n. 200 g) nachoja
- 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
- 2 tomaattia
- 1 dl jalapenoa
- ½ dl mustia oliiveja
- 1 ruukku tuoretta korianteria
- 2 limeä
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna Oivariini pannussa. Ruskista siinä jauheliha. Hienonna sipuli, valkosipulin kynnet ja chili siemenineen. Lisää pannulle ja kuullota. Mausta.
- Kuutioi tomaatti ja lisää pannulle. Lisää lopuksi valutetut pavut. Nosta pannu sivuun.
- Levitä nachokset leivinpaperille uunipannulle tai laakeaan uunivuokaan. Lusikoi päälle jauheliha-papuseos. Valuta pinnalle Koskenlaskija.
- Paista uunissa 225 asteessa 5 min.
- Lisää pinnalle kuutioitu tomaatti ja viipaloidut jalapenot sekä oliivit. Viimeistele tuoreella korianterilla ja limetin lohkoilla.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
166 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
13,2 g
Rasva
7,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
4,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.