Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.83
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g parsakaalia
- 200 g kukkakaalia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 80 g nacho chipsejä hienonnettuna
- 4 (n. 600 g) marinoituja broilerin fileepihvejä
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele parsa- ja kukkakaalit nupuiksi.
- Keitä kasviksia n. 2 min suolalla maustetussa vedessä. Valuta huolellisesti. Levitä kasvikset uunivuokaan. Kaada päälle ruokakerma
- Hienonna nachokset monitoimikoneessa tai murenna muovipussissa kaulimella.
- Painele broilerifileiden yläpuolet muruseokseen. Nosta kasvisten päälle kuorrutettu puoli ylöspäin. Ripota loppu muruseos fileille.
- Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 min tai kunnes broileri on kypsää.
- Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
6 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.