Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ pussia (à 200 g) pakastesipulia
- 1 rkl tomaattipyreetä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pkt (300 g) kevytnakkeja
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
Voit kokeilla myös:- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
- 1 dl sinappista kurkkusalaattia
- 1 dl vettä
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota sipuli ja tomaattisose Oivariini rasvassa. Leikkaa nakit viipaleiksi, lisää pannulle. Ruskista kevyesti.
- Lisää ruokakerma ja kurkkusalaatti. (Ohenna kastiketta tarvittaessa vedellä). Kuumenna kiehuvaksi. Lisää halutessasi pinnalle persiljasilppua.
- Tarjoa pastan, keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 134 kcalProteiini 5,4 gHiilihydraatti 8,8 gRasva 8 gTyydyttynyt rasva 3,2 gRavintokuitu 0,4 gSuola 1,3 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.