Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.47
tähteä viidestä
15 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g nakkeja
- 1 sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
½-1 dl
paprikasuikaletta, säilykeVoit kokeilla myös:
- ½ dl paprika puolikas
- 1 prk (3 dl)
Valio kermaista ruskeaa kastikettaValio kermainen ruskea kastike on käyttövalmis, perinteisen makuinen kastike, joka maistuu koko perheelle esimerkiksi lihapullien…
- 1 rkl sinappia
- 1 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele nakit. Hienonna sipuli.
- Kuumenna rasva pannulla. Lisää nakit ja sipuli. Jos käytät kastikkeessa säilykepaprikan sijaan tuoretta paprikaa, lisää myös se suikaloituna pannulle. Paista, kunnes nakit ovat saaneet hieman väriä.
- Lisää säilykepaprikasuikaleet, kastike ja sinappi pannulle. Huuhtele purkki tilkkasella vettä, kaada joukkoon.
- Viimeistele kastike hienonnetulla persiljalla. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 175 kcalProteiini 7,4 gHiilihydraatti 3,4 gRasva 14,8 gTyydyttynyt rasva 5,6 gRavintokuitu 0,5 gSuola 1,4 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.