
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 300 g pastaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Keittiön mascarponeaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ rkl Nduja-salamilevitettä
- 1 dl pastan keitinvettä
Lisäksi
- lehtipersiljaa tai muita tuoreita yrttejä
- 300 g pastaa
- 1 rasia (200 g) Valio Keittiön mascarponea
- 1½ rkl Nduja-salamilevitettä
- 1 dl pastan keitinvettä
Lisäksi
- lehtipersiljaa tai muita tuoreita yrttejä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, jätä napakka suutuntuma. Säästä 1 dl keitinvettä.
- Pastan kypsyessä kuumenna mascarpone toisessa kattilassa ja lisää joukkoon salamilevite. Tuotteita on eri tulisuusasteilla joten lisää vähän kerrallaan ja maista sopiva tulisuusaste.
- Lisää kastikkeeseen 1 dl pastan keitinvettä.
- Valuta pasta ja sekoita kastikkeeseen.
- Viimeistele halutessasi tuoreilla yrteillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
288 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
32,8 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- lehtipersiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.