Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
5 h 45 min
Yhteensä
6 h 25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.56
tähteä viidestä
43 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 200 g digestivekeksejä
-
100 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl kanelia
Täyte
-
3 prk (à 200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 2½ dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 1 rkl raastettua limetinkuorta tai sitruunankuorta
- 2 tl vaniljasokeria
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Päälle
-
2 prk (à 150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl sokeria
- 2 tl limetti- tai sitruunamehua
- 0 kg vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Tee pohja. Murskaa keksit ja sekoita ne voisulan ja kanelin kanssa tasaiseksi massaksi. Painele seos voidellun, irtopohjaisen vuoan (Ø 24 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistumisen ajaksi.
- Laita tuorejuusto kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella n. minuutin ajan. Sekoita joukkoon sokeri ja jatka vatkaamista hetki. Lisää munat sokseen yksitellen vatkaten. Lisää limetin kuori, vaniljasokeri ja crème fraîche.
- Kaada seos pohjan päälle ja paista uunin ala-/keskiosassa n. 45 min. Katkaise uunista virta ja annan kakun kypsyä jälkilämmössä, uuninluukku hieman raollaan, n. 1 t.
- Tee päällys sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Levitä päällyste kakulle.
- Peitä kakku kevyesti kelmulla ja nosta kakku hyytymään jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
- Koristele vadelmilla ja herkuttele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
286 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
22,9 g
Rasva
19,2 g
Tyydyttynyt rasva
10,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vadelmia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.