Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 500 g valmiita peruna-gnoccheja esim. Rummo
- ½ (250 g) kukkakaalia pakasteena
- 200 g parsakaalia pakasteena
- ripaus suolaa
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä voimakas 14%Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi on nyt kevyt mutta voimakas. Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi…
- 2 tl currya
- 1½ dl (15 g) lehtikaalia
Jaa resepti
Ohje
- Voitele uunivuoka Oivariinilla. Kerrostele vuokaan gnocchit ja kaalit. Mausta kevyesti suolalla.
- Sekoita juustokastikkeeseen curry ja lusikoi vuokaan.
- Hienonna lehtikaali ja ripottele pintaan. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 30 min.
- VINKKI mausta gratiini halutessasi pekonilla, chorizolla tai savulohella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
99 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
6,6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.