Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
500 g
Valio luumu-rusinakeittoaValio luumu-rusinakeitto on talvikauden suosituin keitto! Nauti välipalaksi kylmänä tai lämmitettynä. Aivan erityisen hyvin luumu-rusinakeitto…
- 1½ rkl perunajauhoja
- 2 rkl kylmää vettä
Jälkiruokamaljat
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneliValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Voit kokeilla myös:- 1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa vanilja
- 4 piparkakkua
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna luumu-rusinakeitto kiehuvaksi.
- Sekoita perunajauho ja vesi tasaiseksi suurukseksi. Lisää suurus samalla sekoittaen ja kuumenna kunnes kiisseli kuplahtaa.
- Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä.
Jälkiruokamaljat
- Annostele rahka jälkiruokamaljoihin.
- Lusikoi päälle kiisseliä. Koristele annokset halutessasi piparkakuilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 119 kcalProteiini 2,4 gHiilihydraatti 18,4 gRasva 3,7 gTyydyttynyt rasva 2,1 gRavintokuitu 0,8 gSuola 0,1 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.