Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.22
tähteä viidestä
54 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (300-400 g) nakkeja
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 200 g sipulia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
- ½ dl sinappista kurkkusalaattia
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 0 kg tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi nakit.
- Ruskista ne Oivariini rasvassa pannulla.
- Pienennä lämpöä. Lisää hienonnetut sipulit. Kuullota.
- Lisää kerma. Anna kiehua hiljalleen kannen alla pari min.
- Mausta kurkkusalaatilla ja tomaattipyreellä. Viimeistele persiljalla. Notkista tarvittaessa tilkkasella vettä.
- Tarjoa perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
140 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
5,5 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.