Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g herkkusieniä, kantarelleja tai suppilovahveroita
- 1 sipuli
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
-
1 tlk (3 dl)
Valio kermaista ruskeaa kastikettaValio kermainen ruskea kastike on käyttövalmis, perinteisen makuinen kastike, joka maistuu koko perheelle esimerkiksi lihapullien…
-
1 rkl
tuoretta timjamia hienonnettunaVoit kokeilla myös:
- ½ tl kuivattua meiramia
Jaa resepti
Ohje
- Puhdista ja paloittele sienet. Hienonna sipuli. Leikkaa pekoni paloiksi veitsellä tai saksilla.
- Paista pekoneita, sieniä ja sipulia pinnoitetulla pannulla, kunnes sienet ja pekoni ovat kevyesti ruskistuneet.
- Kaada joukkoon kastike. Huuhtele purkki tilkkasella vettä ja kaada joukkoon.
- Kuumenna kastike ja mausta tuoreella tai kuivatulla yrtillä.
- Tarjoa lisukekastikkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 142 kcalProteiini 5,3 gHiilihydraatti 3,7 gRasva 11,8 gTyydyttynyt rasva 5,4 gRavintokuitu 0,5 gSuola 1,1 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.