Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
48 min
Yhteensä
58 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (300 g) voitaikinalevyä
- 1 kananmuna
- 2 rkl pestoa
-
2 dl
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 6-9 kirsikkatomaattia
- ½ dl pekaanipähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Nosta voitaikinalevyt leivinpaperille uunipellille. Anna sulaa. Leikkaa kahtia, pistele palojen keskustat haarukalla. Voitele reunat munalla.
- Lusikoi voitaikinalevyjen keskelle ensin pestoa, laita sitten päälle n. 2 rkl juustoraastetta ja kolme kirsikkatomaatin puolikasta tai viipaletta. Murskaa pinnalle pekaanipähkinöitä.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 18 min.
- Tarjoa suolaisena kahvileipänä tai iltapalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
291 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
13,3 g
Rasva
22,5 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.