Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
58 min
Yhteensä
1 h 18 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 380 g valmista kauramurotaikinaa, Myllyn Paras
Pinnalle
- 1 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
Koristeeksi
- 200 g valkosuklaata
- ½ dl paahdettuja mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Sulata kauramurotaikina.
- Jaa taikina kolmeen osaan. Leivo taikinapaloista hiukan sormea vahvempia tankoja jauhotetulla pöydällä. Nosta tangot pellille leivinpaperille. Painele sormella tankojen keskelle syvennys ja pursota siihen vaniljakreemi.
- Paista uunin keski/yläosassa 200 asteessa 11 - 13 min. Leikkaa vähän jäähtyneenä viipaleiksi.
- Sulata valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Lusikoi tai pursota sulaa suklaata jäähtyneille pikkuleiville. Ripota pinnalle paahdettuja mantelilastuja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
429 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
46,8 g
Rasva
23,5 g
Tyydyttynyt rasva
12,3 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.