
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 1 sipuli
- 1 (n. 150 g) paprika tai muita kasviksia
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 3 dl vettä
- 3 pkt (à 60 g) maustettua pikanuudelia
- 100 g miniluumutomaatteja puolitettuina
-
2 rkl
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ pussia (à 150 g)
Valio maustettua juustoraastetta, MexicanValio Mexican style juustoraaste tuo tuulahduksen Meksikon makumaailmaa ja uutta twistiä tuttuihin ruokiin! Maustettuun juustoraasteeseen…
Voit kokeilla myös:-
½ pussia (à 150 g) Valio pizzajuusto raastetta
-
Tarjoiluun
- tuoreita yrttejä hienonnettuna
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 1 sipuli
- 1 (n. 150 g) paprika tai muita kasviksia
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 3 dl vettä
- 3 pkt (à 60 g) maustettua pikanuudelia
- 100 g miniluumutomaatteja puolitettuina
- 2 rkl Valio Keittiön crème fraîchea
- ½ pussia (à 150 g) Valio maustettua juustoraastetta, Mexican
Tarjoiluun
- tuoreita yrttejä hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha, hienonnettu sipuli ja kuutioitu paprika pannulla. Mausta kahden nuudelipakkauksen mausteseoksilla. (Ylimääräisen voit käyttää muussa ruoanvalmistuksessa.)
- Lisää joukkoon tomaattimurska. Lisä vesi (tölkin kautta) ja kuumenna kiehuvaksi. Palastele joukkoon nuudelit.
- Lisää tomaatit ja crème fraîche. Anna kiehua 5 min tai kunnes nuudelit ovat lähes kypsyneet.
- Ripottele pinnalle juustoraaste, laita kansi päälle ja hauduta muutama min, että juusto sulaa.
- Viimeistele persiljalla ja nosta pannu tarjolle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
124 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
12,8 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita yrttejä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.