Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 dl kvinoaa
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 1 vihreä paprika
- 250 g kirsikkatomaatteja
-
1 pkt (215 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MeksikoaMaukas uutuus seikkailunnälkäisille! Uusi Gold&Green® Nyhtökaura® vie aterian mittaiselle makumatkalle Meksikoon! Pakkauksen mukana tuleva maustekastike…
- 1 rkl öljyä
- 3 kevätsipulia
- 1 ruukku tuoretta korianteria
- 1 lime
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
- Pilko paprikat ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Kuumenna pakkauksen maustekastike paistinpannulla. Lisää Nyhtökaura ja paista muutaman minuutin ajan.
- Siirrä Nyhtökaura pannun sivuun. Lisää öljy, paprikat ja tomaatit pannulle. Kypsennä välillä sekoittaen 7-10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsyneet.
- Hienonna kevätsipuli ja korianteri. Lisää sipulit, korianteri, limen mehu ja suola pannulle. Tarjoa kvinoan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
117 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
11,6 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
3,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.