Reseptiyhteistyö
Nyhtökaura-parsapasta
Vegaaninen Nyhtökaura-parsapasta on täydellinen kesälounas. Herkullinen parsa ja tomaatilla, savupaprikalla ja persiljalla maustettu Nyhtökaura muodostavat maukkaan makuparin. Reseptin on luonut Salla Jokinen, jonka vegaanisia reseptejä löydät myös Instagramista @sallajokin.
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni220°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g tuoretta parsaa
- 3 valkosipulin kynttä
- 0 kg rypsiöljyä
-
1 pkt (à 240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® TomaattiaGold&Green® Nyhtökaura® Tomaatti on maustettu tomaatilla, savupaprikalla ja persiljalla. Täysin kasvipohjainen ja gluteeniton Nyhtökaura sopii…
-
1 prk
Oddlygood® sour dream soy tuotettaOddlygood® Sour Dream soy - tätä soijapohjaista unelmaa voit käyttää kuin kermaviiliä! Koe täyteläinen pehmeys…
- ½ sitruunan mehu
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
- 350 g pastaa
Viimeistelyyn
- 0 kg tuoretta lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Poista parsoista puinen kantaosa ja leikkaa parsat pieniin paloihin. Hienonna valkosipulinkynnet.
- Levitä uunivuoan pohjalle tilkka öljyä. Lisää parsa, hienonnetut valkosipulinkynnet ja Nyhtökaura.
- Lusikoi päälle Sour Dream soy -tuote ja purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Laita vuoka 220 asteiseen uuniin noin 20 minuutiksi ja keitä sillä välin pasta.
- Ota vuoka uunista ulos ja lisää joukkoon pasta. Sekoittele ainekset keskenään ja viimeistele tuoreella lehtipersiljalla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
154 kcal
Proteiini
8,6 g
Hiilihydraatti
21,8 g
Rasva
3,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
3,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rypsiöljyä
- suolaa ja pippuria myllystä
- tuoretta lehtipersiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.