Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g punasipulia
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® TomaattiaGold&Green® Nyhtökaura® Tomaatti on maustettu tomaatilla, savupaprikalla ja persiljalla. Täysin kasvipohjainen ja gluteeniton Nyhtökaura sopii…
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl rouhittua mustapippuria
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- 400 g luumutomaatteja (pienehköjä)
- ½ tl suolaa
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 25 g rucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Tämän ruokaohjeen mukaan valmistetussa ruoassa on kohtuudella rasvaa, tyydyttynyttä rasvaa ja suolaa.
- Laita uuni kuumenemään 200 asteeseen.
- Leikkaa halkaistut sipulit ohuiksi siivuiksi.
- Painele nyhtökauraa pakkauksen läpi, jotta se muuttuu irtonaisemmaksi. Sekoita nyhtökaura, sipuli, Oivariini ja pippuri kulhossa ja levitä uunivuokaan tai korkeareunaiseen piirakkavuokaan esim. ø 26-28 cm.
- Lusikoi tuorejuusto nokareina kauttaaltaan paistoksen pinnalle.
- Lohko tomaatit leikkuulaudalla ja ripottele päälle suola. Lisää tomaatit nyhtökauraseoksen päälle.
- Yhdistä etikka ja juokseva hunajaa. Pirskottele seos tomaateille.
- Nosta vuoka uunin alimmalle ritilätasolle. Paista 20 min.
- Viimeistele paistos rucolalla juuri ennen tarjoilua.
- Vinkki!
- Tarjoa paistos persiljalla maustetun täysjyväcouscousin tai -leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
102 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
8 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.