Nyhtökaura uunibataatit
Uunibataatit hurmaavat herkullisuudellaan ja helppoudellaan. Bataatit paistuvat uunissa pehmeiksi ja makeiksi, kun taas Nyhtökaura Marrakesh tarjoaa proteiinipitoisen ja maukkaan täytteen. Kruunaa annos avokadotahnalla! Reseptin on luonut Salla Jokinen, jonka vegaanisia reseptejä löydät myös Instagramista @sallajokin.
Valmistusaika
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 bataattia
- 1 rkl rypsiöljyä
-
1 pkt (à 215 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MarrakeshMaukas uutuus seikkailunnälkäisille! Uusi Gold&Green® Nyhtökaura® vie aterian mittaiselle makumatkalle Marokon Marrakeshiin! Pakkauksen mukana tuleva…
-
2 rkl
Oddlygood® Greek style gurttiaOddlygood® Greek Style gurt on herkullisen täyteläinen gurtti, jota voit käyttää kuin tavallista kreikkalaista jogurttia.…
Avokadotahna
- 2 avokadoa
- 2 rkl sitruunamehua
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Ohje
- Pese bataatit huolellisesti ja asettele uunivuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 1 tunti tai kunnes bataatit ovat pehmenneet.
- Paista Nyhtökaura pannulla Marrakesh-kastikkeen ja Greek Style gurtin kanssa.
- Valmista avokadotahna muussaamalla kaksi kuorittua avokadoa. Lisää joukkoon sitruunamehu, suola ja pippuri.
- Ota bataatit uunista ja tee niiden pintaan viilto, jotta saat avattua kuorta. Muussaa bataattien sisustaa ja kokoa täytteet päälle.
Katso lisää reseptejä
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.