Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h 20 min
Yhteensä
12 h 35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
rieskaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl rikottuja ohrasuurimoita
-
2 dl
Valio piimääValio rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta perinteiseen tapaan hapattamalla. Se maistuu ruokajuomana koko perheelle.…
- ½ dl vehnäleseitä
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Anna ohrasuurimoiden turvota piimässä, huoneenlämmössä yön yli.
- Lisää vehnäleseet, vehnäjauhot ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Taputtele jauhotetuin käsin uunipannulle voidellun leivinpaperin päälle kolme 2 - 3 mm:n paksuista rieskaa (Ø n. 15 cm)
- Paista rieskat uunissa 225 asteessa kullanruskeiksi, n. 20 min.
- Tarjoa lämpiminä voin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
163 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
30,4 g
Rasva
0,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Ravintokuitu
3,4 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.