Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Oivariini seesamiparsat

Uunissa paahdetut parsat aromikkaiden seesaminsiementen kanssa maistuvat pikkuruokana sellaisenaan tai kalaruokien lisäkkeenä. Parsa uunissa on helppo ja nopea valmistaa

Oivariini seesamiparsat
Oivariini seesamiparsat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 nippu tuoretta, vihreää parsaa
  • ½ dl
    Valio Oivariini® rasvaa
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • ½ dl seesaminsiemeniä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ½ tl suolaa

Ohje

  1. Poista parsojen puumainen tyviosa napsauttamalla n. 5 cm tyveä katki. Puolita parsat pituussuunnassa. Laita parsat uunivuokaan.
  2. Sekoita Oivariini, seesaminsiemenet, sitruunamehu ja suola. Hiero seos parsojen pintaan.
  3. Paista 250 asteessa uunin keski-/yläosassa 10 min.
  4. Tarjoa kalaruokien lisäkkeenä tai alkuruokana sellaisenaan.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal
Proteiini 3,5 g
Hiilihydraatti 1,8 g
Rasva 10,9 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 3,6 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search