Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 rosamunda-perunaa
-
3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1½ rkl yrttimausteseosta
- ½ tl suolaa
- 150 g kivettömiä kalamata-oliiveja
- 2 valkosipulin kynttä
Jaa resepti
Ohje
- Lohko hyvin pestyt perunat pituussuunnassa. Asettele perunat leivinpaperille pellille. Sivele perunoille Oivariini. Ripota päälle yrttimausteseosta ja suolaa. Kypsennä 225 asteessa n. 30 min.
- Hienonna oliivit ja valkosipulinkynnet. Levitä perunoiden päälle. Jatka kypsentämistä 5 - 10 min. Kokeile tikulla kypsyyttä.
- Pidä perunat lämpiminä tarjoiluun asti ja peitä ne hyvin alumiinifoliolla
- Ripottele annoksille sormisuolaa ja tarjoile minttu-jogurttikastikkeen kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
13,7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.