Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 raakoja pakaste - tai tölkkicroissantteja
-
½ prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 omena
- ripaus jauhettua kanelia
- ripaus kardemummaa
- 6 saksanpähkinää
Pinnalle
- 0 kg tummaa siirappia tai ruokosokerisiirappia
Jaa resepti
Ohje
- Kauli sulaneet croissantit keskeltä ohuiksi, jätä päädyt kaulitsematta. Pistele kaulittu osa haarukalla.
- Laita teelusikallinen rahkaa croissanttien keskelle. Viipaloi omena ohuelti. Laita kolme viipaletta rahkan päälle. Ripota pinnalle kanelia, kardemummaa ja karkeasti rouhittua saksanpähkinää.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n.10 min. Valuta siirappia lämpimän leivonnaisen pinnalle ja tarjoile.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
266 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
19,1 g
Rasva
18,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua kanelia
- kardemummaa
- tummaa siirappia tai ruokosokerisiirappia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.